Wil jij vandaag mijn Valentijn zijn?

Gepubliceerd op 14 februari 2019 om 14:27

Ben jij vandaag verrast met een pot vol deze bijzondere bonbons?

Ik wens je een liefdevolle dag vol met smaakvolle momentjes.

In de pot kun je kiezen uit een zelfgemaakte, gezonde(re) bounty kokos bar, oreo ball, dadel-pistache-sumak bonbon, zoetzure abrikoos met kokos ball, ferrero rocher ball, carrotcake ball of een havermout goji ball. En het leuke is dat je zelf mag weten hoeveel je er lust...

Laat je me weten welke je favoriet was?

 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Yvonne van Venrooij-Linders
2 jaar geleden

Lieve Little Miss Perfect,

Wat kan ik zeggen? Vol van echte smaken, natuurlijk zoet en een lust voor het oog én de mond! Mijn favoriet?? Mogen dat er ook meer zijn?? De carrot cake, de oreo, de Ferrero Rocher en de bounty kokos!!! Echt goddelijk! Ik kan alleen maar hopen dat je al dit lekkers blijft maken! Dank voor mijn mooie en overheerlijke Valentijnsdag-cadeau.