Dit ben ik

Welkom op de site van Little miss Perfect.
In het dagelijks leven heet ik Anneloes Theunisse. Ik ben enthousiast en eigenwijs. Maar perfect?? Gelukkig niet.
Al van jongs af aan houd ik van eten, koken en mooi gedekte tafels. Sinds mijn twaalfde eet ik vegetarisch en dagelijks probeer ik met kleine handelingen bewuster om te gaan met het milieu. Dat kan door vaker te kiezen voor biologische voedingsmiddelen, het gebruik van seizoensproducten, restjes te verwerken in nieuwe gerechten, minder plastic te gebruiken enz.


Ik denk dat geluk zit in de kleine momenten met elkaar. Eten speelt hierbij voor mij een belangrijke rol. Het is een moment van ontspanning, verbinding, genieten en tijd voor elkaar.


Mijn favoriete plek in huis is de keuken. Daar wordt gespeeld, gekookt, gewerkt, gelachen en soms wat gehuild of gemopperd. Kortom daar gebeurt het. Soms zitten we samen aan tafel te kleuren of helpen de kinderen mee met het snijden, roeren en natuurlijk het proeven. Ondertussen wordt er gekletst. Vaak gezellig, soms serieus, maar altijd met liefde en aandacht. 

 

Dat is wat ik iedereen wil laten beleven. En dat hoeft niet alleen thuis, maar dit kan juist ook tijdens een bijeenkomst, een workshop, op het werk of tijdens een teamdag. Ik ben er van overtuigd dat de beste ideeën en afspraken niet tijdens vergaderingen ontstaan, maar juist in een ontspannen sfeer, aan de "keukentafel".

 

Daarom bied ik als Little miss Perfect verrassende, vegetarische, verantwoorde ontbijtjes en lunches en de mogelijkheid tot een zoete borrelplank.

 

Ik wens jullie alvast een heerlijke maaltijd!

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb